L'ENTORN DEL BRUC: AL BAIX EMPORDÀ

El Baix Empordà és un dels entorns preferits per que l’arbust de bruc es pugui desenvolupar, ja que tenim un clima excel•lent pel seu creixement.

Perquè el bruc d'l'Empordà és el millor?

Molt fàcil, a la província de Girona no plou com ara ho fa a la zona de Galícia on també creix moltes varietats de bruc i és per aquest motiu que el bruc fabricat a l'Empordà té una durabilitat de més de 15 anys, menys humitat , menys aigua, més durabilitat. De fet tenim les nostres instal•lacions a la província de Girona per poder oferir un excel•lent producte.

Així, la matèria primera que fem servir per elaborar el nostre sistema d'ocultació per a terrasses i tanques de jardí, així com les nostres para-sols, es recull en l'esmentada zona. I com no anàvem a explicar algunes de les seves particularitats.

 

Del Baix Empordà està format per diversos municipis: Albons, Begur, Bellcaire, Calonge, Castell d'Aro, Colomés, Corsa, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní, Foixà, Fontaillas, Forallac, Garrigoles, Gualta, Jafre, la Bisbal de l'Empordà, La pera, La Tallada, Montras, Palafrugell, Palamós, Palau-sator, Pals, Parlavà, Regencós, Rupià, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d'Aro, Serra de Daró, Torrent, Torroella de Montrgrí, Ullà, Ullastret, Ultramont, Vall -llobrega, Verges i Vilopriu.

En totes elles el bruc té el seu protagonisme, i no només ens estem referint a l'arbust sinó també al tancament, ja que la població defensa i utilitza la matèria primera que li brinda la terra.

¿Cómo llegar al Empordà?

En termes generals el territori es caracteritza per la bellesa de les seves platges i cales, l'amabilitat de la seva gent, el seu important patrimoni artístic, cultural i històric, i com no, per la seva enorme riquesa natural i per posseir un clima envejable que afavoreix el creixement del nostre arbust preferit: el bruc.

Com arribar a l’Empordà?

L'ideal és que aneu amb cotxe. Tots aquests pobles són molt petits i es poden visitar fàcilment en un cap de setmana. Compteu que podeu visitar 3 o 4 pobles cada dia. El més senzill és agafar l'AP-7 fins a Maçanet de la Selva i continuar per la C-35 o bé l’AP-7 fins a Girona i continuar per la C-66.Per a Bruc Empordà és un plaer treballar en un entorn tan meravellós com és el baix Empordà.

Entorno Baix Empordà 

Entorno Baix Empordà