LLIURAMENT A DOMICILI

ET PORTEM LES TEVES COMPRES, DE FORMA RÀPIDA I SEGURA

El servei de transport de Bruc Empordà està pensat per adaptar-nos a qualsevol situació. Vols que et lliurin el bruc a casa? En Bruc Empordà coneixem aquests problemes i tenim una solució per a tots i cada un d'ells.

No carreguis tu mateix amb les compres pesades i voluminoses; deixa que s'encarregui el nostre Servei de Lliurament a Domicili. A més, t'ho podem muntar i instal•lar, si així ho desitja.

En els projectes grans, de vegades cal lluitar amb punts de descàrrega de difícil accés, com jardins barrats o edificis alts. En aquests casos, Bruc Empordà pot lliurar els productes amb una grua, prèvia contractació del servei.

A través de la web de Bruc Empordà podràs reservar els teus productes i, a continuació, acordar una data de lliurament (termini màxim de 7 dies de reserva). O si ho prefereixes, compra'ls directament a la nostra web, i nosaltres ens encarreguem de emportar-te'ls a casa.

Brezo a domicilio Bruc Empordà

Brezo a domicilio Bruc Empordà

Brezo natural a domicilio Bruc Empordà

Instalación brezo a domicilio Bruc Empordà

Montaje de brezo a domicilio Bruc Empordà

Montaje de bruc natural para vallas a domiclio

NOTA: Les compres les deixem a peu d'obra, qualsevol altra maniobra serà pressupostada a part. Exemple: Pujar rotllos de bruc, vímet, tanca artificial, canya natural, para-sols o qualsevol altre producte de la nostra pàgina web